Jiiriin sahatut ovilistat

Tupakeittiön tuunaus oli ovilistoja vaille valmis. Ovilistojakaan ei oltu aikaisemmin tehty ja luultiin että kunhan sahaa toisen pään vähän vinoon listojen toisesta päästä ja sitten vaan kiinnitetään oven ympärille. Tekninen neuvonantajamme Pena oli reissussa, joten neuvoa haettiin Karjaan Rautiaista. ”Vai jiiriin haluatte listat”, sanoi myyjä ja jatkoi: ”Suosittelen nyt että ostatte jiirisahan, niin on suurempi mahdollisuus onnistua”. Luottamus ei näyttänyt olevan kovin luja. Mutta näin tehtiin, jiirisaha ostettiin. Kysyttiin vähän lisää yksityiskohtia, ja ajettiin takaisin mökille.

Täytyy sanoa, että vaikka vain toinen meistä on blondi, niin meinasi mennä kyllä pieleen – ei millään osattu ensin ajatella mihin suuntaan piti olla 45 asteen kulma. Sitten keksimme että piirretään oven karmit ja mitat paperille. Siitä homma lähti luistamaan. Kannattaa todella, ellei ole aikaisemmin tehnyt tätä homma.

Ja lopputuloksestakin tuli hyvä. Parhaamme yritettiin ja priima pukkasi taas tulemaan. Tekninen neuvonantajammekin sanoi myöhemmin, ettei aina noin hyvin onnistu edes ammattimieheltä.  Vai olikohan vain kohtelias ja iloinen, kun ei tarvinnut katsella meidän touhuamista.

Siispä vaativampia haasteita kohti!

Skål sille!

img_2784
Suosittelemme ensin piirtämistä paperille.
img_2785
Ei lopputulos ollut huono ensikertalaisilta

Follow my blog with Bloglovin


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s