Merihenkistä sisustusta

Tänä viikonloppuna Fruar suunnitteli kevään ja kesän urakoita; tiskipaikka ulos, grillipaikan teko, yläkerran pienestä aulatilasta tehdään merihenkinen VIP skumppa lounge ;o) – voi onhan niitä. Ollaan kuultu, että sisustaminen kannattaa aloittaa sellaisesta josta tykkää – niinpä VIP loungeen hankittiin muutama rekvisiitta – Klaukkalasta Viirin Kirppikseltä lasi pallot ja Karjaan Latvalasta peili. Nämä odottaa nyt sitä remonttia. Kiva kun on jotain ihanaa tekemistä tiedossa taas keväällä ja kesällä. Sitä odotellessa!

Onko jollain kivoja tiskipaikkoja ulkona (ilman katosta)? Otamme ilolla vastaan ideoita!

img_0909


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s