Piiloitetaan kuoriämpäri

Mökille ostettiin Ikeasta aputaso pieneen keittiöön. Taso sinänsä toimi loistavasti, mutta siinä oli vain yksi asia joka piti korjata: Kuoriämpäri näkyi ikävästi. Tiesimme, että tulossa on tupakeittiön remontti ja ovilistaa oli ostettu valmiiksi. Sitä hyödynnettiin ja lopputuloksesta tuli loistava! Nyt pitää vain ostaa lisää sitä ovilistaa. Eihän sillä väliä missä järjestyksessä asiat tehdään. Näin ainakin Fruar ajattelee asioista. Lasi kuohuvaa mansikoiden kera kruunasi tämän pienen projektin.

img_1314


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s