Tyttöjen työkalut

img_0349Ihana pinkkinen työkalusettimme on toiminut oivallisesti monessa pikku-tuunauksissamme. Sitä mukaan kun taitomme ja kokemuksemme karttui investoimme ammattimaisempiin työkaluihin. Pakko myöntää, remppaaminen tuntuu todella paljon helpommalta kun on kunnon työkalut. Nyt mökkireissulle lähtiessämme meikkilaukut saatetaan unohtaa, mutta työkalupakki on aina messissä.


One thought on “Tyttöjen työkalut

  1. Mahtava tuo pinkki työkalusetti. Itsekin pitäisi laajentaa työkalupakkiamme, ainakin puristimia olen huomannut tarvittavan ihmeen usein. Naapureilta joskus lainasin, olisikohan ollut Bessey merkkinen, mutta aina ei viitsisi lainailla. Mukavia mökkeilyjä tulevaisuudessakin!

    Tykkää

Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s