Fruar siirtyy sisätiloihin

Meidän kesämökin remppahommat liittyvät enemmän kesään, koska silloin vietetään mökillä enemmän aikaa – ja silloin saa myös enemmän aikaan. Kuten ihana terassiprojekti. Talvea kohti mentäessä siirrymme sisätiloihin, sillä vanhassa mökissä tekemistä riittää sisälläkin, eikä sisällä raaski kesällä viettää aikaa. Ja silloin on hyvä miettiä seuraavia remontti- ja sisustuskohteita. Tätäkin kaamosvaihetta kannattaa juhlia – sillä kesä tulee kohta taas kunhan tästä talvesta selvitään ensin. Ja aivan kuten Oscar Wilde sanoi (vähän ehkä mukaellen): ”Osoittaa mielikuvituksen puutetta, ellei löydä syytä nauttia shampanjaa”. Skål!

img_2772


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s