Turvatikkaat helposti netistä

Vapun päivänä Fruar oli liikkeellä turvallisuusasioissa. Esimerkiksi tulipalon saatuessa yläkerrasta ei ollut alas tulemista kuin sisärappusia, koska turvatikkaat puuttuivat. Tämä asia piti saada nopeasti kuntoon. Nopeus on netin valtti ja se on kyllä maailman paras keksintö. Tilaus lähetettiin osoitteeseen www.taloon.com . Toimitus saapui muutamassa päivässä ja mukana olivat kaikki kiinnitystarvikkeet ja  ohjeet näppärästi pakattuna. Tikkaat oli kiinitetty tuossa tuokiossa. No, totuuden nimissä pitää paljastaa, että tekninen neuvonantaja Pena hoiti kiinnityksen ja tällä kertaa Fruar katseli alhaalla ja tarjosi (kuulemma aivan turhia) ”ohjeita”.

Mutta nyt voi oma väki ja vieraat nauttia tulevasta kesästä huoletta myös yläkerran tiloissa.

Skål!

turvallisesti_katolle_ruukintikkaat


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s