Pikkuhuoneen tuunaus

Yläkerran pikkuhuoneen päivitys oli yhden pitkän viikonlopun pituinen urakka. Vihreä väri ei ollut mieleen ja muutenkin pieni huone kaipasi ”vaalennusta”. Fruarille tämä tarkoitti tosin ainoastaan mukavaa puuhastelua. Ja siinä ohessa nautimme hyvästä ruoasta  – ja tietysti lasillinen skumppaa aina maalausten välissä piristi kummasti päivää ;o)

Lattian leveät lankut oli alunperin maalattu ruosteen ruskealla maalilla ja uudeksi väriksi valittiin tumma harmaa. Se peitti hyvin edellisen maalin ja toi huoneeseen kivasti särmää. Seinät maalasimme valkoiseksi ja päiväpeitto ja tyynyt päivitettiin samalla. Ikeasta löydettiin hyvä säilytyskaappi vuodevaatteille. Ikkunan alla oli puun värinen laatikosto, joka maalattiin sekin valkoiseksi.

Olipas mukava katsella taas aikaansaannoksia!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s