Nopeutta ruuanvalmistukseen mökillä

IMG_1064.JPGKuinkas ollakkaan huoltovastuu perheen hyvinvoinnista on rouvilla. Hyvää ruokaa on kiva laittaa ja nauttia mökilläkin. Remppailun ja tuunauksen lomassa on pysähdyttävä hyvän ruuan valmisteluun ja lasilliselle skumppaa. Mökillä tuli lieden uusiminen ajankohtaiseksi ja löysimme kätevän kahden levyn induktio-lieden. On nopea ja antoi mahdollisuuden meille testata kattiloiden soveltuvuus. Kätevin tapa oli testata se magneetilla, joka löytyi jääkaapin ovesta. Hyvin tarttui magneetti – emme päässeet kattilakauppaan…


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s