Vanha kaappi sai uuden ilmeen

Keittiön isompi remontti-idea lähti liikkeelle vanhan kaapin tuunauksesta. Tiesimme, että kaapin väri pitää olla valkoinen, mikäli se säilytetään keittiössä. Keittiöstä oli olemassa tosin vasta visio tässä kohtaa. Koska talo on 1920-luvulta, päädyttiin Vintage-maaliin ja uusiin vetimiin. Vintage maali sopi hyvin hieman epätasaisen lopputuloksen vuoksi, mutta pinta jäi mattaiseksi, josta johtuen siihen  tarttui lika aivan liian helposti. Niinpä vahasimme pinnan samaan sarjaan kuuluvalla Vintage-waxilla. Näin vanha kaappi sai arvoisensa uuden tuunatun pinnan.


Lisää kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s